• Weylerkazerne

  Weylerkazerne
  B-8000 Brugge

  Een ongezien project in het historisch hart van Brugge. Hier wordt geschiedenis geschreven voor de toekomstige generaties.
  Meer hierover
 • Huis van Hamme

  Huis van Hamme
  B-8000, Brugge

  Een boeiende herbestemming van het statige 18de-eeuwse stadspaleis tussen de mooiste kerk van Brugge, de Sint-Walburgakerk, en het Europacollege. Een zeldzaam project met royale woongelegenheden in de gouden driehoek van Brugge!
  Meer hierover
 • The Dome

  The Dome
  B-1000, Brussel

  VDD Project Development en Vervoordt r.e. zorgen met 'The Dome' voor een boeiende heropwaardering van het voormalige kantoorgebouw van Actiris, te Brussel, op een iconische ligging op het Beursplein. Het project zal een sterke bijdrage leveren aan de herwaardering van het hart van de stad. De combinatie van een hoogwaardige architectuur met een aantrekkelijk en gevarieerd programma staat garant voor de activering van de voetgangerszone.
  Meer hierover
 • Hof de Gros Sold out!

  Hof de Gros
  B-8000, Brugge

  Het originele Hof de Gros werd in de 16de eeuw gebouwd in opdracht van Jean de Gros. Vandaag blijven daarvan enkel de kelder en het wapenschild van Karel de Stoute over. Het huidige imposante, classicistische gebouw dateert van 1794.
  Meer hierover
 • Argenteo Sold out!

  Argenteo

  De voormalige kantoren van KBC – voorheen het ambachtshuis van de schoenmakers en het huis van de timmerlieden – kreeg een nieuwe bestemming. De gebouwen liggen tussen de Zilverstraat en de Steenstraat, de belangrijkste winkelstraat van Brugge op 200 meter van de Markt. Dat is pal in het historisch hart en cultureel centrum van Brugge dat als middeleeuwse stad op de werelderfgoed lijst van UNESCO staat.
  Meer hierover